Kansikuva

Kansikuva

keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Uraraketti kotona

Oli tosi pitkään huono omatunto, kun sairaslomaa tulee nyt varmaan se seitsemän viikkoa ennen äitiyslomaa. Tosin alusta lähtien mulle on ollut selvää, että lapsen terveys on kyllä mulle kaikkein tärkein. Siltikin on jotenkin syyllinen olo. 

Pitäisi olla töissä, mutta ei pysty. Mietin tässä paljon sitä, että olen tehnyt nyt 10 vuotta töitä. Siis oikeasti. En vissiin ole enää mikään nuorin, koska takana on se 10 vuotta työuraa. Jotenkin tämäkin sai pysähtymään. PäätinNoniin. Taisi olla tämän uraraketin työt tältä erää tässä. Oon ollut jo yli kolme viikkoa sairaslomalla ja vielä olisi kaksi ja puoli viikkoa edessä. Sitten mahdollisesti viikko töissä. No en usko että tulee oltua sitä vikaa viikkoa ennen äitiyslomaa. Selkä ei oikein kestä istumista, joten vähän on mahdoton olla töissä. 
, että turhaan poden huonoa omaatuntoa, koska kyllä sitä urarakettikin voi levähtää. Työt odottaa ja katsotaan nyt, että mitä sitten mammaloman jälkeen. Samaan firmaan ehdottomasti, mutta olisi ihanaa myös tässä kohtaa saada se uusi pesti. Mutta nyt sitten levätään hetki ja valmistaudutaan tulevaan muutokseen. Pian meitä on kolme. 

On pitänyt kehittää päivisin puuhaa. Vähän on välillä meinannut tulla tylsää. Istua ei voi joten leffat, kahvilat tms. on kokonaan poissuljettuja juttuja. Oon kävellyt, käynyt vesijuoksemassa ja aloittanut leipomaan. En osaa ollenkaan leipoa, joten kai sitä pitää opetella. Pitäähän äidin pystyä leipomaan pikkaselle synttäri pullat ja kakut. Heh. Ja leipominen onnistuu kohtuu hyvin, kun meidän keittiön tasot on korkeita. Ei siis tarvitse istua ollenkaan. 

Tässä muutama kuva siitä mitä uraraketin kolme viikkoa on pitäneet sisällään. 

Isyyspakkauksen tekemistä puolisolle. 


Tilkkutäkkiä vauvalle. 


Korvapuusteja työkavereille 


Tonttuhommia eli konvehtien tekemistä (testausta, nyt on reseptiikka selvillä, joten kohta alkaa tuotanto).


Macarons leivoksia. Jos tällaisia jaksaisi sitten vaikka ristiäisiin leipoa. Nyt tein minttusuklaa ja mustikka täytteillä. 

Blogin sisältö tulee tässä varmasti vähän muuttumaan ensimmäisistä postauksista. Uraraketti käy nyt nimittäin muutosta läpi. Katsotaan tuleeko minusta ahdistunut ylisuorittaja äiti vai osaisiko tämä kontrollifriikki hieman höllätä... Aika näyttää!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti